PREMIERA novi singl ‘Nova generacija’

16.04.2014

PREMIERA novi singl ‘Nova generacija’

V dobrem letu od izida uspešnega albuma »Večja od neba«, s katerim je naš najbolj priljubljen glasbenik in avtor osvojil zlato naklado, ter po razprodanem koncertnem letu, Jan Plestenjak ustvarja nove glasbene zgodbe.

V pomlad bomo zaplesali s svežimi ritmi singla ‘Nova generacija‘, s katerim Jan nagovarja generacijo prihodnosti. Pesem bo nadgrajena, saj bo že v slabem mesecu priljubljeni pevec predstavil presenečenje, ki ga že pripravlja za vse mlade po srcu!

S čim bo Jan tokrat navdušil, … naj za kratek čas ostane sladka skrivnost!
“Samo ljubezen … le ljubezen!“
 

PREMIERA - Coto, Jan in Modrijani - En poljub

06.01.2014

Premiera nove skladbe Jana skupaj z Modrijani

03.01.2014

Premiera nove skladbe Jana skupaj z Modrijani

Melodija nove pesmi se je že nekaj let podila po glavi Janovega kitarista Zdenka Cotiča. Coto je imel v mislih pesem v slogu starega slovenskega tradicionalnega vaškega petja. Ko jo je zaigral Janu je imel samo eno iztočnico - skladba naj se začne s Samo en poljub mi daj. Jan je dodal besedilo in k sodelovanju povabil še Modrijane, ki so poznani po svojem večglasnem petju. V studiu Martina Štibernika M.A.R.S.H. je nastala čutna En poljub, ki ima velik potencial, da postane ne samo velik hit, temveč skladba, ki se bo pela še generacije.

Poglejte si nastajanje skladbe.

Ne zamudite premiere celotne skladbe, v ponedeljek na FB strani Jana Plestenjaka in Modrijanov.

Jan je tudi na Instagramu

13.10.2013

Jan je tudi na Instagramu

Vas zanima kakšno je življenje izven odrov? Kaj počne Jan, ko ni pod reflektorji javnosti? Vašo radovednost bo potešil njegov nov Instagram profil, ki ga upravlja Jan osebno.

Samo Jan, njegov mobilni telefon in svet okoli njega. Lahko ga začnete slediti na www.instagram.com/JanPlestenjak kjer se vam bodo odprle slike, ki jih ne vidite na prvih straneh revij in časopisov. Niso obdelane z računalniškimi programi, niso pozerske, so le arhiviran trenutek Janovega življenja.

Jana lahko sledite tudi na njegovi Facebook strani in na njegovem Twitter profilu. Videospote pa najdete na njegovem Youtube kanalu.

Nov video spot Čao lepa

10.09.2013

Nov video spot Čao lepa

Za nov single iz albuma Večja od neba je bila izbrana skladba Čao lepa. Video za pesem je bil posnet čisto spontano, naravno, kod da kamere sploh ne bi bilo v bližini. Tako lahko spremljamo nastajanje skladbe v studiu, režiser Bojan Dovrtel pa je mojstersko v zgodbo vpletel še čustvene trenutke iz koncerta na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Zabava, veselje, razigranost in pozitiva so tudi glavni pogon zadnjega songa Jana Plestenjaka.

1 2 3 4

PREMIERA novi singl ‘Nova generacija’

16.04.2014   |   Objavljeno v Aktualno

Jan Plestenjak - Bled, velikonočni koncert

09.04.2014   |   Objavljeno v Koncertih

Jan Plestenjak (gostje: Modrijani, Petar Grašo) - Domžale

31.03.2014   |   Objavljeno v Koncertih

PREMIERA - Coto, Jan in Modrijani - En poljub

06.01.2014   |   Objavljeno v Aktualno

Premiera nove skladbe Jana skupaj z Modrijani

03.01.2014   |   Objavljeno v Aktualno

© 2014, Jan Plestenjak.

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani