Premiera videospota ‘Prelepa za poraz’

01.02.2016

Premiera videospota ‘Prelepa za poraz’

Z novim singlom, ki ima paralele z uspešnico ‘Ona sanja o Ljubljani‘, Jan predstavlja zgodbo osebe, ki se zaveda svojih želja a jih vseeno vsako jutri zatre, saj se boji sprejeti in narediti morda ključno spremembo v svojem življenju.

V videospotu je Jan nastopil v vlogi, ki je še nikoli ni odigral in jo je poznal, kot je sam povedal, le iz filmov.

K ustvarjanju novega videa čutne balade, je Jan k sodelovanju povabil ekipo iz priljubljene nadaljevanke Usodno vino, ki danes s kreativnim navdihom iz obeh strani premierno predstavlja čudovito zgodbo.

Videospot je ustvaril priljubljen režiser Perica Rajčič, snemanje je uspešno potekalo v župnijski cerkvi Marije Pomočnice na Rakovniku v Ljubljani, ki ga je za kratek čas prekinil verouk, sicer pa je kljub velikemu mrazu vse potekalo nemoteno.

Po razprodanem koncertu v ljubljanskem Tivoliju, se boste ob Janovih novih skladbah lahko zabavali že 12. februarja v mariborski dvorani Tabor, le dan kasneje na Valentinovem koncertu v Disco Planet Koper in 4. marca na tradicionalnem koncertu ob dnevu žena v velenjski Rdeči dvorani.

Jan Plestenjak danes v živo, v koncertni oddaji radioLive!

27.01.2016

Jan Plestenjak danes v živo, v koncertni oddaji radioLive!

Konec minulega leta je izdal svoj trinajsti studijski album "Dvigni krila", pred kratkim pa se je cvrl »Na žaru«, kjer je moral prenašati številne šale na svoj račun. Hrustljavo zapečen je pripravljen na postrežbo v najbolj znani glasbeni oddaji Radia Koper.

Radijski koncert si lahko v živo ogledaš tudi ti, preko neposrednega video prenosa. Lahko pa tudi zastaviš vprašanje in odgovor dobiš kar neposredno v oddaji. Vprašanja posredujte na Janovo Facebook stran (klik).

radioLive se v živo prenaša na valovih radia Koper, spremljajte nas preko spodnjega live video streama.

Za ogled video prenos kliknite na sliko.

Če želiš spoznati dobro punco, obiščeš Janov koncert

01.12.2015

Če želiš spoznati dobro punco, obiščeš Janov koncert

Komplet sestavlja aktualen album »Dvigni krila«, ki ga je Jan napovedal s plesno uspešnico ‘Stara dobra‘, s katero beleži skoraj pol milijona ogledov na Youtube in je s to pesmijo že dober mesec najbolj predvajan slovenski glasbenik na radijskih postajah, ter knjigo 'Janov zvezek', v kateri so zbrana pisma Janove oboževalke, ki želi ostati anonimna.

'Janov zvezek' je kronološka zbirka pisem, ki jih je oboževalka pošiljala skozi leta, v katerih Janu iskreno in na humoren način izpove svoje življenjske situacije. En del pisem opisuje intimne prelomnice, kot je razhod s fantom, že v naslednjem pismu pripoveduje kako je s prijateljicami preživela poletne dni na morju ali študentski žur. Kar nekaj stavkov pa je avtorica posvetila tudi Janu v katerih ga velikokrat tudi okrca.

Včeraj je Jan izid kompleta praznoval skupaj z izžrebanci, ki so sodelovali v nagradni igri na Hoferjevi Facebook strani. Med nagrajenci, ki so prejeli vstopnice za koncert v Hali Tivoli 10. decembra, je bil tudi par, ki se je spoznal prav na Janovem koncertu v Domžalah pred nekaj leti, o katerem je fant pred povedal: "Če želiš spoznati dobro punco, obiščeš Janov koncert."


 

PREMIERA novega spota Stara dobra

02.10.2015

PREMIERA novega spota Stara dobra

Z novo pesmijo najbolj priljubljen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic napoveduje izid že trinajstega studijskega albuma, ki nosi naslov »Dvigni krila«.

Na albumu, ki bo v prodaji že čez dober mesec, bo 11 novih pesmi, ki jih boste lahko poslušali v živo 10. decembra na koncertu v Hali Tivoli.

Uživajte v novi pesmi Stara dobra za katero je Jan povedal:

Človeški odnosi, delo, nas velikokrat pripeljejo do tega, da postanemo sami sebi tujci. Življenje nas zapelje v zanko iz katere se je mnogokrat težko izviti. Stara dobra govori o trenutku, ko spet najdemo samega sebe.

PREMIERA - video spot Nova generacija

19.06.2014

PREMIERA - video spot Nova generacija

V začetku pomladnih dni, je Jan Plestenjak predstavil nov val glasbenega ustvarjanja. Predstavil je pesem v plesnih ritmih, ki jih pri najuspešnejšem slovenskemu glasbeniku zadnjih let, nismo vajeni!

Ideja o videospotu se je porodila Janu že pred pred časom, vendar je z realizacijo čakal na pravo pesem, v kateri bi lahko z izraznim sporočilom nastopil kot glasnik! Tokrat se Jan v videospotu pojavlja le na aparaturah, ki je okupirala mlajšo generacijo! Vrhunski plesalci plesne šole Libero tako skozi plesni del prikažejo pomembnost druženja zunaj s prijatelji.

V videospotu poleg izjemnega Janovega kitarista Zdenka Cotiča, nastopajo Azra Selimanovič, brata Žiga in Enej Jurečič, ki ju mnogi poznajo iz plesne skupine Maestro, Filip Kržišnik, Dario Šegović in drugi … Medtem ko je snemanje potekalo pod režisersko taktirko Nina Denkovskega iz podjetja Video Media.

Že 24. 6. bo objavljena nova različica videa, v katerem bo svoj prostor našel zmagovalni video natečaja 'Pridruži se Janovi Novi Generaciji!'
 

1 2 3 4 5 6

Premiera videospota ‘Prelepa za poraz’

01.02.2016   |   Objavljeno v Aktualno

Jan Plestenjak danes v živo, v koncertni oddaji radioLive!

27.01.2016   |   Objavljeno v Aktualno

Jan Plestenjak - Šempeter pri Gorici

26.01.2016   |   Objavljeno v Koncertih

Jan Plestenjak in Oliver Dragojević - Velenje, Rdeča Dvorana

15.01.2016   |   Objavljeno v Koncertih

Jan Plestenjak - Koper, Disco Planet Tuš

12.01.2016   |   Objavljeno v Koncertih

© 2016, Jan Plestenjak.

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani