PREMIERA novega spota Stara dobra

02.10.2015

PREMIERA novega spota Stara dobra

Z novo pesmijo najbolj priljubljen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic napoveduje izid že trinajstega studijskega albuma, ki nosi naslov »Dvigni krila«.

Na albumu, ki bo v prodaji že čez dober mesec, bo 11 novih pesmi, ki jih boste lahko poslušali v živo 10. decembra na koncertu v Hali Tivoli.

Uživajte v novi pesmi Stara dobra za katero je Jan povedal:

Človeški odnosi, delo, nas velikokrat pripeljejo do tega, da postanemo sami sebi tujci. Življenje nas zapelje v zanko iz katere se je mnogokrat težko izviti. Stara dobra govori o trenutku, ko spet najdemo samega sebe.

PREMIERA - video spot Nova generacija

19.06.2014

PREMIERA - video spot Nova generacija

V začetku pomladnih dni, je Jan Plestenjak predstavil nov val glasbenega ustvarjanja. Predstavil je pesem v plesnih ritmih, ki jih pri najuspešnejšem slovenskemu glasbeniku zadnjih let, nismo vajeni!

Ideja o videospotu se je porodila Janu že pred pred časom, vendar je z realizacijo čakal na pravo pesem, v kateri bi lahko z izraznim sporočilom nastopil kot glasnik! Tokrat se Jan v videospotu pojavlja le na aparaturah, ki je okupirala mlajšo generacijo! Vrhunski plesalci plesne šole Libero tako skozi plesni del prikažejo pomembnost druženja zunaj s prijatelji.

V videospotu poleg izjemnega Janovega kitarista Zdenka Cotiča, nastopajo Azra Selimanovič, brata Žiga in Enej Jurečič, ki ju mnogi poznajo iz plesne skupine Maestro, Filip Kržišnik, Dario Šegović in drugi … Medtem ko je snemanje potekalo pod režisersko taktirko Nina Denkovskega iz podjetja Video Media.

Že 24. 6. bo objavljena nova različica videa, v katerem bo svoj prostor našel zmagovalni video natečaja 'Pridruži se Janovi Novi Generaciji!'
 

Razkrivamo finaliste natečaja ‘Nova generacija’

18.06.2014

Razkrivamo finaliste natečaja ‘Nova generacija’

Jan je v poznih pomladnih dneh izdal glasbeno zgodbo za vse mlade po srcu. Vedno v iskanju novega, je Jan tokrat svoje zveste poslušalce povabil k soustvarjanju videospota letošnje poletne uspešnice ‘Nova generacija‘.

Navdušeni nad več kot odličnim odzivom, se vam vsem iskreno zahvaljujemo za širjenje dobre volje in vse poslane filme pisanih zgodb. Med mnogimi prejetimi filmi je bilo zelo težko določiti finaliste, izbrati le šest tistih, ki bodo morda nastopili na odru skupaj z Janom na njegovem koncertu! To je namreč le del nagrade za katero se poteguje naših šest finalistov. Zmagovalni film bo poleg prejetega bona v višini 500 evrov, vmeščen tudi v uradni Janov videospot.


Zmagal bo video, ki bo imel največ ogledov do 23. junija! Že 24. junija pa bomo zmagovalni video prikazali v uradnem videospotu ‘Nova generacija’!

Priklikajte zmago vašemu najljubšemu filmu!
 

Jan Plestenjak prejel nagrado Trusted Brand

22.05.2014

Jan Plestenjak prejel nagrado Trusted Brand

Sinoči so v klubu Cankarjevega doma podelili nagrade Trusted Brand 2014, ki jih že osmo leto podeljujeta Reader’s Digest Slovenija in Mladinska knjiga. Odlikovanja je prejelo 40 domačih in tujih blagovnih znamk, ki so jih sodelujoči v eni največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted brand 2014 izbrali kot najbolj zaupanja vredne.

Že drugo leto zapovrstjo so podelili priznanja tudi za najbolj zaupanja vredne osebnosti v petih različnih kategorijah (TV voditelj, poslovnež, športnik, glasbenik, igralec). Nagrade so prejeli Slavko Bobovnik (TV voditelj), Ivo Boscarol (poslovnež), Tina Maze (športnica), Jan Plestenjak (glasbenik) in Jurij Zrnec (igralec).

Pridruži se "novi generaciji"!

13.05.2014

Pridruži se

Vse kar moraš storiti je, da sam ali s prijatelji posnameš nekaj sekundni video na glasbeni podlagi tvojega najljubšega dela pesmi ‘Nova generacija‘.

Kaj nam boš predstavil, je prepuščeno tebi!

Časa je dovolj!
Do 16. junija pošlji svoj video, preko spletnih aplikacij za pošiljanje večjih datotek (We Transfer, SendSpace, …), na naslov novageneracija@menart.si Med prejetimi videi bomo izbrali pet najboljših in jih objavili na Youtube kanalu Menart Slovenija. Zmagal bo tisti video, ki bo od 17. junija do 22. junija zbral največ ogledov.

Pričaraj nepozabne spomine in se ob tem enkratno zabavaj!

Zmagovalni video, ki bo umeščen v uradni videospot ‘Nova generacija’ in bo nagrajen z bonom v vrednosti 500 evrov, bomo premierno predstavili 24. junija! Ustvarjalce zmagovalnega videa pa čaka še ena nepozabna izkušnja – nastopili bodo na odru skupaj z Janom na enem od njegovih koncertov!

1 2 3 4 5

PREMIERA novega spota Stara dobra

02.10.2015   |   Objavljeno v Aktualno

Jan Plestenjak - Hala Tivoli Ljubljana

02.10.2015   |   Objavljeno v Koncertih

PREMIERA - video spot Nova generacija

19.06.2014   |   Objavljeno v Aktualno

Razkrivamo finaliste natečaja ‘Nova generacija’

18.06.2014   |   Objavljeno v Aktualno

Jan Plestenjak prejel nagrado Trusted Brand

22.05.2014   |   Objavljeno v Aktualno

© 2015, Jan Plestenjak.

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani